AAB Afd. 68 – København K

Istandsættelse af hovedtrapper og renovering af gårdsidens vinduer og facade

 

Abildhauge har indtil videre forestået 2 byggeprojekter for afdelingen. Det ene projekt omfattede istandsættelse af 1/3 del af ejendommens hovedtrapper og det andet projekt omfattede en renovering af ejendommens vinduer og facader til gårdsiden.

 

Afdelingens vinduer til gårdsiden var tidligere udskiftet og et manglende vedligehold gennem årene havde “slidt” væsentligt på vinduerne. Derfor besluttede afdelingen at en renovering af vinduerne skulle udføres. På den baggrund igangsattes renoveringsprojekt af vinduerne der gerne skal forlænge vinduernes levetid nogle år endnu før vinduer bør udskiftes.

 

Afdelingen har tidligere fået istandsat gårdfacaden, men den afsluttende overfladebehandling var udeladt ved sidste renovering. Derfor blev ejendommens facader atter gennemgået for skader, og tidligere reparationer blev sammen med nye reparationer overfladebehandlet så facaden i dag fremstår smuk og flot uden reparationsar.

 

Abildhauge varetog projektering, udbud og byggetilsyn af begge byggesager og både tidsplan og budget blev overholdt for begge sager.

 

AAB afd. 68 er en del af “Strygejernet” karéen som ligger overfor Christiania. Ejendommen er opført i 1901, og er en bevaringsværdig ejendom.

 

Projekt

Bygherre

Afd. AB 68

Entreprenør

Malerfirmaet Eriksen og Printz ApS på trapper og JME entreprise A/S på gårdfacaden

Rådgiver

Abildhauge A/S

Vores projektleder

Helle Frey Jensen og Ole Præst Larsen

Tidsplan

Hovedtrapper i 2014 og gårdfacade i 2016

Budget

7.250.000 DKK ekskl. moms

Kompetencer

Projekt afklaring
Projektering
Statiske beregninger
 
Myndigheds proces
 
Udbud og tilbud
Byggetilsyn
Økonomi- og tidsstyring
Evaluering
1. års gennemgang

Projektet vedrører

Tag
 
Facade
Vinduer
Opgang/trappe
Altaner
 
Tagterrasse
 
Installationer
 
Byfornyelse
 
Lejlighedsombygning