Sådan kommer du videre med dine altandrømme

Sådan kommer du videre med dine altandrømme

Mange beboere i ejer- og andelsboligforeninger drømmer om at få en altan. Det er nemlig en fantastisk mulighed for at udvide lejligheden, og man kommer tættere på frisk luft. En kop kaffe på en altan er for mange en uvurderlig livskvalitet.

 

Men, kan ejendommens konstruktion bære at opsætte altaner? Er der planmæssige udfordringer gennem eksempelvis lokalplaner, bevaringsværdier og fredninger? Hvordan skal udgifterne fordeles mellem beboerne?

 

Hos Abildhauge A/S har vi erfaring med, at mange boligforeninger oplever, at vejen til altaner på ejendommen er lang og besværlige. Er de indhentede tilbud sammenlignelige, hvad kan fysisk lade sig gøre, og hvad siger myndighederne?

 

Få realiseret altandrømmene med Abildhauge 

Abildhauge har mange års erfaringer med at assistere boligforeninger med at få realiseret altandrømmene. Vi kender de rigtige spørgsmål, der skal stilles og besvares, for at projektet kan føres ud i livet.

 

Som teknisk rådgiver for foreningens bestyrelse, kan vi sammen med jer udarbejde det meste optimale altanprojekt, der passer til netop jeres ejendom – og ikke mindst beboernes behov.

 

Med Abildhauge som teknisk rådgive på jeres altanprojekt sørger vi for, at:
– afklare forholdene omkring ejendommens konstruktion,
– søge relevante myndigheder om principiel byggetilladelse,
– sende funktionsudbud af altaner til relevante altanleverandører,
– udarbejde budget for ejendommen,
– stille os til rådighed ved en generalforsamling, så alle beboere kan få afklaret deres spørgsmål,
– føre tilsyn med arbejdets udførelse ved faste byggemøder.
 
Med andre ord kan Abildhauge guide jer igennem med en altansag fra start til slut.

 

Kontakt os i dag på 33 31 33 31 eller o@abildhauge.dk og aftal et uforpligtende møde for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din forening.

 


Abildhauge A/S har over 30 års erfaring med renovering og ombygning af ejendomme i hovedstadsområdet. Vi sætter en ære i at skabe værdi og tryghed i byggeprocessen for vores kunder, der hovedsageligt består af ejer- og andelsboligforeninger.