Renovering af underfacade hos AB Overhuset

Renovering af underfacade hos AB Overhuset

I foråret 2017 blev Abildhauge A/S kontaktet af AB Overhuset med henblik på, at yde byggeteknisk rådgivning i forbindelse med renoveringen af ejendommens underfacade.

 

Kort tid efter igangsatte Abildhauges rådgivere en behovsanalyse af renoveringen, for at præcisere omfanget af projektet med henblik på, at præsentere et budgetforslag og tidsplan på foreningens generalforsamling.

Med generalforsamlingens godkendelse af projektet i maj 2018, og godkendelsen af byggeansøgningen fra Københavns Kommunes, påbegyndte Abildhauges rådgivere projekteringen af byggeprojektet.

 

Herefter fulgte et vellykket udbud og licitation af projektet, hvor Brudlykke A/S blev valgt som hovedentreprenør. Det er derfor med stor glæde for AB Overhuset og Abildhauge A/S, at projektet nu er rykket ind i den indledende fase for udførelse, hvor hovedentreprenøren i skrivende stund har påbegyndt renoveringen af ejendommens underfacade.

 

Renovering af bevaringsværdig ejendom – med omtanke for det æstetiske udtryk

 

Ejendommen hvor AB Overhuset er beliggende er klassificeret som bevaringsværdig, hvilket også stiller store krav til, at renoveringen foregår med omtanke for ejendommens æstetiske udtryk. Dette ses bl.a. i ejendommens vindueselementer isat i de enkelte erhverv, hvilket er elementer specielt tegnet og designet til AB Overhuset.

 

En blandt mange af Abildhauges fornemmeste opgaver bliver derfor at sikre, at renoveringen er med til at forbedre ejendommen, at vindueselementerne opdateres til tidssvarende krav samtidig med at det æstetiske udtryk bevares.

 

Renoveringen af underfacaden og etableringen af en ny port til gården på AB Overhuset forventes at stå færdig i foråret 2020.

 

Entreprenør: Brudlykke A/S

Projektleder: Jess Andersen

Budget: 2.600.000 DKK ekskl. moms

 

Abildhauge A/S har over 30 års erfaring med renovering og ombygning af ejendomme i hovedstadsområdet. Vi sætter en ære i at skabe værdi og tryghed i byggeprocessen for vores kunder, der hovedsageligt består af ejer- og andelsboligforeninger.

 

  •