Andelsforening får istandsat gadefacade på Frederiksberg

Andelsforening får istandsat gadefacade på Frederiksberg

 

I maj 2017 påbegyndte arbejdet med at istandsætte Frederiksberg Andelsforeningen, AB Nyvej 3’s gadefacade. Abildhauge A/S blev valgt til at projektstyre istandsættelsen og for os, var det et glædeligt gensyn.

 

Tilbage i 2015 hjalp Abildhauge A/S nemlig AB Nyvej 3 med at få istandsat deres gårdfacade, og det var andelsforeningen heldigvis så tilfredse med, at vi igen får lov at projektstyre nye renoveringsprojekt.

 

Denne gang har vi fået til opgave at varetage:

 

  • ·      Projektering

·      Udbud

·      Byggetilsyn

 

Herunder gælder det naturligvis også, at vi skal sikre de økonomiske rammer og tidsplanen overholdes. 

 

Istandsættelsen af gadefacaden omfatter murreparationer på facaden, istandsættelse af karnappers kransjern og en overfladebehandling af vinduerne.

 

For at finde de helt rigtige til at løfte opgaven gennemførte Abildhauge A/S en udbudsproces. Efter gennemgang af de forskellige tilbud faldt valget på Entreprenørfirmaet Lars Prinyz A/S, der ud fra en vægtning af omkostninger og kvalitet var de bedste egnede til at løfte opgaven.

 

Istandsættelsen af AB Nyvej 3’s gadefacade forventes afsluttet i udgangen af september 2017.

 

Information om AB Nyvej 3

AB Nyvej 3, er en enkelt opgangs andelsforening i en bevaringsejendom, der blev opført tilbage i 1903. Bevaringsejendommen er beliggende på Frederiksberg og består af 10 store herskabslejligheder på i alt 1660 m2.

 

Hvorfor var AB Nyvej 3 & Abildhauge A/S et særligt godt match

Med over 30 års erfaring i renovering af ejendomme i blandt andet Frederiksberg, har Abildhauge A/S opnået en ekspertise i Frederiksbergområdet. Vi sætter en dyd i at bevare den originale stil i Frederiksberg og skabe en sammenhæng med de omkringliggende ejendomme

 

Samtidig er Abildhauge A/S specialiseret i at styre renovationer af bevaringsejendomme. Vi kender reglerne og de retningslinjer, der danner grundlag for, hvordan en bevaringsejendom kan istandsættes eller ombygges. Vores viden sikrer derfor en hurtig og problemfri sagsbehandling.

 

Klik her og se, hvem vi ellers har renoveret facader for.