Nyt projekt: Vinduesudskiftning på AB Carlsborg

Nyt projekt: Vinduesudskiftning på AB Carlsborg

Abildhauge A/S blev i foråret 2019 kontaktet af AB Carlsborg, med henblik på at igangsætte byggeteknisk rådgivning ifm. udskiftning ejendommens vinduer til gård- og gadesiden.

 

Abildhauge A/S har tidligere udført budget på de ønskede arbejder – og det var dette budget der lå til grund for foreningens beslutning om igangsættelse af projekteringen.

 

I sidste uge kunne Abildhauge A/S afslutte tilbudsgivningen af projektet, hvor Hovedstadens Bygningsentreprise A/S vandt den samlede entreprise.

 

Det er med store forventninger at projektet nu indleder næste fase, hvor vinduerne er sat i produktion og udførelsen ventes at påbegynde i sensommeren 2019.

 

Det samlede projekter omfatter:

  • – Udskiftning af vindueselementer til gaden
  • – Udskiftning af vindueselementer til gården
  • – Udskiftning af hoveddøre til lejligheder
  • – Efter reparationsarbejder på facader, murfalse, sålbænke

 

 

Ejendommen på hjørnet af Dybbølsgade og Skelbækgade er kendetegnet ved sine markante facader, i sin nationale funktionalistiske stil.

 

AB Carlsborg er opført i 1933, består af 10 opgange og ligger på Vesterbro på hjørnet af Dybbølsgade og Skelbækgade.

 

Entreprenør: Hovedstadens Bygningsenterprise A/S
Projektleder: Ole Præst Larsen

Budget: 7.350.000 DKK ekskl. Moms

 

Abildhauge A/S har over 30 års erfaring med renovering og ombygning af ejendomme i hovedstadsområdet. Vi sætter en ære i at skabe værdi og tryghed i byggeprocessen for vores kunder, der hovedsageligt består af ejer- og andelsboligforeninger.

  •