Nyt projekt: Vand og varmeinstallation på AB Rosenstykket

Nyt projekt: Vand og varmeinstallation på AB Rosenstykket

Abildhauge A/S har fået til opgave at varetage den byggetekniske rådgivning, når AB Rosenstykket skal gennemgå en større udskiftning af vand- og varmeinstallationer på ejendommen

 

Med udskiftningen af ejendommens varmeinstallationer, kan beboerne på AB Rosenstykket bl.a. se frem til en bedre fyrringsøkonomi og større komfort, når ejendommens etstrengsanlæg fra 1950’erne bliver skiftet ud til et tidssvarende tostrengsanlæg. Hvilket er med til, at fordele varmen langt mere jævnt og stabilt.

 

Projektet er efter godkendelse af generalforsamlingen sendt i udbud, hvor de indbudte entreprenører afgiver tilbud ultimo april. Udskiftningen af vand- og varmeinstallationer på ejendommen påbegyndes herefter og forventes at stå færdig til september 2018.

 

Projektet omhandler: 
– udskiftning af det eksisterende varmeanlæg
– udskiftning af de eksisterende vandrør fra køkken og bad
– Bygningsarbejder i forbindelse med udskiftning af vand- og varmeinstallation

 

  • AB Rosenstykket ligger i Vanløse og består af 3 bygninger med 92 lejligheder.

 
Hvis du vil vide mere om hvordan vi kan styre en effektiv og kompetent renovering af netop din ejendom, så klik her eller kontakt en af vores byggetekniske rådgivere her.

 

Abildhauge A/S har over 30 års erfaring med renovering og ombygning af ejendomme i hovedstadsområdet. Vi sætter en ære i at skabe værdi og tryghed i byggeprocessen for vores kunder, der hovedsageligt består af ejer- og andelsboligforeninger.