Er jeres ejendom sikret mod fugt?

Er jeres ejendom sikret mod fugt?

Selvom sommervarmen har ramt København og varmerekorder er blevet slået, kan det for mange andels- og ejerforeninger være en god idé at foretage fugtsikring af ejendommen inden efterårets nedbør.

 

Ejendommen fra før 1930 kan være særligt udsatte for fugt
Fugt i fundamentet og kældervægge er især et stigende problem for de fleste ejendomme fra før 1930, da disse ejendomme er bygget med murede fundamenter og kældervægge, hvilket kan give alvorlige problemer med opstigende fugt.

 

Stiger fugten højere op i konstruktionen, kan det typisk forårsage rådskader i træbjælkelaget over kælderen og give skimmelsvampsskader, der kan give beboerne helbredsmæssige gener. Fugtskader som ikke håndteres hurtigt og effektivt kan brede sig og give større skader på ejendommen og dermed fordyrer udbedringen betydeligt. 

 

Der findes mange forskellige måder at håndtere problemer med fugt i fundamentet og kælderen på, men det skal gribes rigtigt an. 
 
Abildhauge tilbyder rådgivning indenfor alle former for fugtsikring, og er din ejendom plaget af fugt, anbefaler vi:

 

  • – lodret fugtsikring med udvendig isolering,
    – vandret fugtsikring med indskæring af stålplader
    – etablering af omfangsdræn.  

 

Abildhauges rådgivere står klar til at rådgive om udbedring og fugtskader.
Ring 33 31 33 31 og aftal et uforpligtende møde for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din ejendom.

 

Abildhauge A/S har over 30 års erfaring med renovering og ombygning af ejendomme i hovedstadsområdet. Vi sætter en ære i at skabe værdi og tryghed i byggeprocessen for vores kunder, der hovedsageligt består af ejer- og andelsboligforeninger