Nyt projekt: Altaner til AB Kronborggade 14-16

Nyt projekt: Altaner til AB Kronborggade 14-16

I foråret 2017 blev Abildhauge A/S kontaktet af AB Kronborggade. Her blev Abildhauge bedt om at yde byggeteknisk rådgivning ifm. etablering af altaner på foreningens ejendom.

 

Herefter iværksatte Abildhauge forundersøgelse og indledende ansøgninger om etablering af altaner. Da disse er beliggende mod gadesiden, sættes der større krav til detaljeringen og udformningen end hvis altaner havde været til gårdsiden.

 

Efter intern diskussion om hhv. altaner mod gården, gaden eller taget, blev der opnået enighed om, at Abildhauge alene skulle søge Københavns kommune om etablering af 12 altaner til gadesiden.

 

Herefter sendte Abildhauge, på vegne af foreningen, en ansøgning til Københavns Kommune om etablering af altaner. I et fælles samarbejde med kommunen, foreningen og Abildhauge A/S opnåede man et altanprojekt til alles tilfredshed.

 

Projektet forventes at stå færdigt i sensommeren 2019

Kommunen gav byggetilladelsen til projektet, hvorefter Abildhauge A/S udarbejdede et funktionsudbud til tre altanleverandører. Den billigste altanleverandør var altan.dk og der blev indgået entreprisekontrakt med altan.dk.

 

altan.dk udarbejdede efterfølgende et statisk projekt på arbejderne, som nu er endelig er godkendt hos Københavns Kommune primo marts 2019.

 

Med alle godkendelserne i hus kan AB Kronborggade endelig begynde at glæde sig til altaner på ejendommen. Det forventes at det samlede projekt er færdigt i sensommeren 2019.

 

Abildhauge A/S har over 30 års erfaring med renovering og ombygning af ejendomme i hovedstadsområdet. Vi sætter en ære i at skabe værdi og tryghed i byggeprocessen for vores kunder, der hovedsageligt består af ejer- og andelsboligforeninger.

  •