Afsluttet projekt: Istandsættelse af hovedtrapper på AAB afd. 68

Afsluttet projekt: Istandsættelse af hovedtrapper på AAB afd. 68

Abildhauge A/S afsluttede i denne måned et projekt på Christianshavn, hvor AAB afd. 68 fik istandsat de sidste 5 af afdelingens i alt 15 hovedtrapper, så afd. 68 nu har ny renoverede hovedtrapper i hele afdelingen.

 

Projektet blev igangsat i oktober 2017, og er med afslutning af de 5 sidste hovedtrapper i februar, blevet færdigt til tiden og indenfor de økonomiske rammer.

 

Projektet omfattede en overordnet renovering af hovedtrapperne med nye overflader og linoleum samt ny belysning.

 

Abildhauge har før bistået afdeling 68 med byggeteknisk rådgivning, hvor senest byggeprojekt omfattede en større renovering af ejendommens vinduer og facader til gårdsiden, se mere her 

 

AAB afd. 68 er beliggende på Christianshavn på Burmeistergade 4-26 og Prinsessegade 57-59.

 

Entreprenør: Peter Maler A/S
Projektleder: Helle Frey Jensen
Budget: 1.455.00 DKK inkl. moms

 

Abildhauge A/S har over 30 års erfaring med renovering og ombygning af ejendomme i hovedstadsområdet. Vi sætter en ære i at skabe værdi og tryghed i byggeprocessen for vores kunder, der hovedsageligt består af ejer- og andelsboligforeninger.
 
Hvis du vil vide mere om hvordan vi kan styre en effektiv og kompetent renovering af netop din ejendom, så klik her eller kontakt en af vores byggetekniske rådgivere her. 

 

   

 

 

<div class="fb-page" data-href="https://www.facebook.com/abildhauge.dk/" data-tabs="timeline" data-width="300" data-small-header="true" data-adapt-container-width="true" data-hide-cover="false" data-show-facepile="true"><blockquote cite="https://www.facebook.com/abildhauge.dk/" class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="https://www.facebook.com/abildhauge.dk/">Abildhauge A/S</a></blockquote></div>