Afsluttet projekt: Etablering af altaner på L.I. Brandes Allé 5-7

L.I. Brandes Allé altaner

Afsluttet projekt: Etablering af altaner på AB L.I. Brandes Allé 

Abildhauge A/S oplever en stigende efterspørgsel fra ejer- og andelsforeninger der ønsker at etablere altaner på ejendommen.

Det er nemlig en fantastisk mulighed for at udvide lejligheden, og man kommer tættere på frisk luft. En kop kaffe på en altan er for mange en uvurderlig livskvalitet.

 


I sidste uge kunne Abildhauge A/S afslutte et projekt på Frederiksberg, hvor AB L.I. Brandes Allé i løbet af foråret 2018 fik etableret altaner på ejendommen.

 


Som mange ejer- og andelsforeninger oplever kan vejen til altaner på ejendommen, vise sig at være en lang og besværlig affære. Hvilket ikke var nogen undtagelse for AB L.I. Brandes Allé, der med ønsket om altaner samtidig skulle forholde sig til en bevarende lokalplan, med skærpede krav til både placering og udformning.

 


Men med et konstruktivt samarbejde mellem andelsboligforeningen og Abildhauge A/S lykkedes det at få godkendt altanprojektet hos Frederiksberg Kommune.

 

Resultatet er at AB L.I. Brandes Allé i april 2018 afsluttede opsætningen af altaner.

 

Entreprenør: Altan.dk
Projektleder: Helle Frey Jensen
Budget: 1.600.000 DKK ekskl. moms

 

Kontakt os i dag på 33 31 33 31 eller o@abildhauge.dk og aftal et uforpligtende møde for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din forening.

 

Abildhauge A/S har over 30 års erfaring med renovering og ombygning af ejendomme i hovedstadsområdet. Vi sætter en ære i at skabe værdi og tryghed i byggeprocessen for vores kunder, der hovedsageligt består af ejer- og andelsboligforeninger.