Afsluttet projekt: Vinduesudskiftning og facaderenovering på AB Danashus

Gårdfacaden på AB Danashus

Afslutte projekt: Vinduesudskiftning og facaderenovering på AB Danashus

I denne uge kunne Abildhauge sætte sidste punktum i et byggeprojekt på AB Danashus på Frederiksberg. AB Danashus er

beliggende:  Carl Plougs Vej 8, Danas Plads 12, 14, 16, 18 og 20.


Projektet som har været i gang siden foråret 2017 omfattede en renovering af ejendommens gårdfacade, udskiftning af vinduer til beboelse, trapper og kælder samt istandsættelse af døre, alt sammen til gårdsiden.

 

Renovering af bevaringsværdig ejendom
Ejendommen er opført i 1909 og er klassificeret bevaringsværdig, hvorfor bevaringen af ejendommens æstetiske udtryk har været i centrum. Dette ses bl.a. på hovedtrappens vinduer, hvor der er udført silketryk på de nye glas med et motiv som er at finde andre stæder på ejendommens trapper.
Abildhauge A/S’s rolle i byggeprojektet har været at forestå projektering, udbud og licitation, at udarbejde byggeansøgningen samt foretage løbende byggetilsyn og økonomi- og tidsstyring. Både budget og tidsplanen blev overholdt


Entreprenør: JA Tømrer & Snedkerfirma ApS
Projektleder: Helle Frey Jensen 
Budget: 5.700.000 DKK ekskl. Moms

 

Hvis du vil vide mere om hvordan vi kan styre en effektiv og kompetent renovering af netop din ejendom, så klik her eller kontakt en af vores byggetekniske rådgivere her.


 
Abildhauge A/S har over 30 års erfaring med renovering og ombygning af ejendomme i hovedstadsområdet. Vi sætter en ære i at skabe værdi og tryghed i byggeprocessen for vores kunder, der hovedsageligt består af ejer- og andelsboligforeninger.