AB Asminderødgade fik overblik over ejendommen med en vedligeholdelsesplan

 

AB Asminderødgade fik overblik over ejendommen med en vedligeholdelsesplan

Abildhauge A/S oplever stor efterspørgelse på udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner blandt ejerforeninger og andelsboligforeninger. Dette hænger ofte sammen med at en opdateret vedligeholdelsesplan, udgør et helt centralt værktøj i planlægningen af boligforeningens fremtidige vedligeholdelsesopgaver og fællesudgifter.

 

Med en opdateret tilstandsrapport + 10-årig vedligeholdelsesplan står den enkelte boligforening langt stærkere i den daglige drift – og bestyrelsen får et solidt overblik over fremtidig renovering af ejendommen samt et budget for nødvendige vedligeholdelsesopgaver 10 år ud i fremtiden.

 

Vedligeholdelsesplanens anbefalinger blev til et projekt

I foråret 2018 blev Abildhauge A/S kontaktet af AB Asminderødgade. Andelsforeningen ønskede et overblik over ejendommens tilstand og fremtidige vedligeholdelsesopgaver, og bad Abildhauge A/S udarbejde en tilstandsrapport og en 10-årig vedligeholdelsesplan.

 

På baggrund af gennemgangen af ejendommen, og den samlede rapport, kunne Abildhauges byggerådgivere konstatere et mindre behov for reparationer på ejendommen. I tæt dialog med AB Asminderødgade blev det besluttet at realisere rapportens anbefalinger til nødvendige renoveringsarbejder.

Kort tid efter igangsatte Abildhauge A/S projekteringen, hvor renoveringsarbejderne blev samlet under én entreprise, for på den måde at minimere opstartsudgifterne.

 

Det samlede projekt forventes at være afsluttet i foråret 2020 og omfatter:

 

  • – Totalistandsættelse af kælder inkl. vinduer og døre
  • – Rensning og udskiftning af lodrette kanaler
  • – Ny belysning på bitrapper

 

Budget: 900.000 DKK ekskl. moms

Hovedentreprenør: JME Entreprise A/S

Projektleder: Lukas Rubin

 

Abildhauge A/S har over 30 års erfaring med renovering og ombygning af ejendomme i hovedstadsområdet. Vi sætter en ære i at skabe værdi og tryghed i byggeprocessen for vores kunder, der hovedsageligt består af ejer- og andelsboligforeninger. 

 

  •