Hvorfor vælge Abildhauge?

Hvorfor vælge Abildhauge?

Omfattende erfaring

Vi har en lang og omfattende erfaring inden for alle former for projektering, renovering, byggeledelse i den Københavnske og Frederiksbergske boligmasse, herunder byfornyelse og projekter i privat- og foreningsregi. Vi har eksisteret i over 30 år og har i virksomheden i dag personer med samlet over 200 års byggefaglig erfaring.

 

Vi kender jer

Vi samarbejder primært med andelsboligforeninger, ejerforeninger og private ejere af større ejendomme. Vi har stor erfaring og indsigt i rådgivning til lige præcis jer som kunder. Vi ved hvordan beslutningsprocessen er og hvordan vi hjælper jer bedst muligt.

 

Langt og tilfredst samarbejde

Vores kunder vender tilbage igen og igen og vælger os til de renoveringsopgaver som løbende skal gennemføres på en ejendom. Det er vi taknemmelige for og tolker som at vores kunder er tilfredse med samarbejdet med os.

 

Vi sparer tid for jer

Vi varetager alle de klassiske opgaver som projektering, byggetilsyn og aflevering, men kan også medvirke til udarbejdelse af projektforslag, deltagelse i generalforsamling, beboermøder, udarbejdelse af beslutningsforslag og koordinering over for ejendommes beboer. Det kan vi gøre hurtigt og effektivt og dermed sparer jer tiden.

 

Vi sikre den bedste løsning

Ud fra jeres ide giver vi rådgivning og sparring om løsningen. Når projektet er fastlagt og de økonomiske rammer er bestemt, sammensætter vi den bedste økonomiske, bygningsmæssige og langtidsholdbare løsning.

 

Tidsplanen overholdelse

Vi udarbejder en samlet og realistiske tidsplan og fører tilsyn med at den overholdes. Vi løser sammen med entreprenøren de uforudsete ting som næsten altid opstår undervejs i et projekt og sikre at løsningerne hurtigt igangsættes.

 

Vi giver sikkerhed

Vi sikre at projektet lever op til de kvalitetskrav vi har fastlagt sammen og fører derefter løbende byggetilsyn. Vi afleverer projektet og gennemgår det efter 1 år. Vi afklarer eventuelle mangler med entreprenøren og får fastlagt en plan for udbedring.